Oudervereniging

Oudervereniging

Wij zijn de oudervereniging van Zonzeel, en met wij wordt ook echt wij allemaal bedoeld. Zodra je kind naar de basisschool gaat ben je namelijk automatisch lid van de oudervereniging. Ieder jaar krijg je een brief met de vraag of je de jaarlijkse vrijwillige contributie wil betalen.

Deze contributie wordt door ons, een kleine groep ouders, beheerd. Wij komen dan ook een aantal keer per jaar samen om te overleggen en samen te werken met de school om ervoor te zorgen dat we de contributie zo goed mogelijk voor alle leerlingen investeren.

Wat doen we dan als oudervereniging?

De oudervereniging is er voor het ondersteunen van allerlei zakan rondom het lesprogramma van alle klassen. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld financieel bij de musical van groep 8, regelen we samen met school dat de sint langs komt en op een verrassende manier de kids blij maakt, versieren we de school met de feestdagen, regelen we de schoolfotograaf en samen met de leraren regelen we de schoolreisjes zodat iedereen kan genieten van een passend uitje!

Wij komen ongeveer 6 keer per jaar samen om deze activiteiten te bespreken, voor te bereiden en te evalueren.

De vergaderdata staan aangegeven in de zonzeel jaarkalender en je bent altijd welkom om een keer aan te schuiven bij een vergadering, je kunt ons mailen op ovzonzeel@skod.org of spreek ons aan op of rondom het schoolplein!

Via de nieuwsbrief die maandelijks verschijnd op parro houden we jullie op de hoogte van de activiteiten die er aan komen en zaken waarbij we hebben ondersteund.

Officieel

De oudervereniging heeft als officiële vereniging een bestuur, statuten en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten en te helpen op school bij deze dagen, neem dan gerust contact met ons op!

ovzonzeel@skod.org

Maaike Bezaan (voorzitter)

Joy Melis (secretaris)

Linda de bruijn (penningmeester)

Loes Penninx

Esther Bouwmeester

Rosanne v/d Vorst

Elles Peijs

Marcella v. Hal

Anne v/d Klundert