Eskadee (overblijven)

Veel kinderen op de basisschool blijven tussen de middag over. Dat maakt overblijven een belangrijk onderdeel van de schooldag voor kinderen. In de gemeen¬te Drimmelen verzorgt ESKADEE het ‘overblijven’ bij de SKOD-scholen.
Het overblijven.

Het overblijven moet gezellig en ontspannen zijn, zodat uw kind in alle rust de boterhammen op kan eten. Het overblijven gebeurt in de ruimte van de school en wordt door het overblijfteam begeleid. De kinderen kunnen rustig en gezellig met klasgenoten van hun lunch genieten. De kinderen nemen zelf hun eigen lunch mee in een broodtrommel (graag voorzien van naam). Na het eten kunnen ze nog even spelen, buiten of binnen, dit alles onder begeleiding uiteraard. Kortom: een goede opvang zodat de kinderen geconcentreerd aan de middaglessen beginnen.

Uw kind kan op maandag, dinsdag, donderdag overblijven. In de schoolvakanties en op studiedagen is er geen overblijven.
Als de kinderen overblijven, nemen ze zelf van thuis hun lunch mee. Iedere ouder maakt natuurlijk een eigen keuze wat er in de lunchtrommel gaat. De scholen en ESKADEE willen wel het belang van een gezonde en verantwoorde lunch benadrukken.

Elke basisschool heeft een eigen overblijfteam en aanspreekpunt. Het overblijfteam bestaat uit een beroepskracht en een aantal overblijfmoeders op vrijwillige basis. Het aanspreekpunt is bereikbaar via op het telefoonnummer van de school tussen 11:45u en 13:45u.

Aanmelden en Administratie
Overblijven kost in het schooljaar 2015-2016 € 2,10 per overblijfbeurt. Uw kind kan op een vaste dag overblijven, maar u kunt uw kind ook incidenteel laten overblijven. Wij vragen uw kind dan in te schrijven.
Voor de exacte werkwijze van aan- en afmelden en/of incidentele aanmeldingen verwijzen wij u naar de informatiebrochure Overblijven van ESKADEE. Surf naar www.eskadee.nl.
Een informatiepakket met de formulieren kunt u opvragen bij het aanspreekpunt van uw school of bij Murlen Dienstverlening, waarmee ESKADEE samenwerkt m.b.t. administratie en inschrijving.

Telefoon: 085-2734910
Website: www.murlendienstverlening.com
E-mail: murlen@murlendienstverlening.com

U vindt onder deze link de informatiefolder voor het overblijven op een SKOD school.
folder SKODscholen_2015